Winner takes it all...

                                          

Juryn har sammanträtt och segraren i frågetävlingen är nu utsedd i tuff konkurrens!
Möjligheten var att vinna ett presentkort på SEK 500:- på Joens Snö & Sjö som ju också har ett intressant marint sortiment.
Som alltid är det tight i vår klass och det var inte mycket som skiljde mellan de tre bästa tävlingsbidragen!
Skiljefrågan kom vår besättningsvikt att bli och att vi har 12 H-båtsteam som någon gång har deltagit i våra evenemang under säsongen som gått (närliggande team inkl. Lomma och Kivik) inräknat det var det många som visste. Genom Googlande eller genom att använt "en livlina och/eller ringt en vän" så fixade de flesta också att  team Björnligans bästa delsegling på NM/SM var en 10:e plats.
Det är också kul att se att det även var "icke initierade" H-båtsseglare (en del bara intresserade och nyfikna generellt sett) som deltog i tävlingen och det var stor spännvidd i viktangivelserna på vårt team (före Julborden)...

Maxvikten är 300 kg fördelat på 3 alt. 4 personer i H-båtsklassen och vi är ett lätt team där det i vissa förhållanden saknas en del vikt på kanten. Dock är våra kilon förhållandevis "lättrörliga" och vår fordecker håller på att omfördela en del till mera fast "struktur" och "längre fibrer".
Rätt svar är inkl. sjöställ: 251 Kg .
Vinnaren blev Martin Jönsson, H-båtsseglare från Lomma som prickade in alla rätt på de första frågorna och
kom fantastiskt nära med 249 kg!!Stort grattis!
Kanske kan presentkortet bli en del i en våtdräkt som kan användas för dyk och tvättning av botten inför racen (i avsaknad av kranlyft) 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0