Upprop H-båtsseglare! Nu är det strax säsongspremiär!
Foto: Torgil Falck

-Hej, allesammans!
Hoppas allt är väl och visst börjar "seglingsbehovet" kännas på allvar...?!
Enligt tidigare seglingskalender som ni fått på mail och som ligger sedan länge på
www.teambjornligan.blogg.se
så drar det nu ihop sig till "båtfejarhelgen och sjösättningshelgen" den 14-15/4 samt därefter vår fleets träningslördag den 21/4!
Vad gäller den första helgen så har vi för söndagen den 15/4 ett tidsschema mellan 11.00-14.00 då vi om så behövs kan stötta varandra och
främst de nya i vår fleet med påmastning, grundtrim etc. i enlighet med vår diskussion vid fleetträffen tidigare i år.
Det kommer också vara flera av oss i hamnen under lördagen för putsande och polerande (en del har redan gjort det så man behöver solglasögon när man betraktar "ekipaget"...).

Jag har också varit i kontakt med SM-arrangörerna i Vänersborg som lägger ner ett jättearbete på att vi ska få ett jättefint SM i år!
Jag vill uppmana er som redan nu vet med er att ni ska segla SM gå in och anmäla er på hemsidan (gå in på H-boat.se och följ länkar vidare till SM-arrangörens hemsida och se anmälan...)
En tidig anmälan ger bra signaler och drar med sig flera team... Jag ska själv registrera upp vårt team den närmaste dagen.
Det är också angeläget att vi får till ett SM gott över 20 båtar; -varför inte närmare 30...!?,  för att visa på vår trovärdighet mot kommande VM-arrangörer 2014 i Sverige som vi lobbar aktivt för!
Särskilt intressant är det ju om ni i Edmansteamet och Jan G-teamet anmäler ert tidiga intresse då det drar lite extra med era namn på listan!(Team Jörhov och Nifelt & co drar ju också med all respekt efter era fina resultat i fjol...)
Ni som är nya team ska också tycker jag ta chansen att hänga på då det är ett väldigt bra tillfälle att lära känna klassen och utvecklas och ta ett bra avstamp framåt.
Logistik inkl. trailersidan löser vi säkert inom fleeten så det är inte något hinder...
Flera lokala team finns med också och det kommer att finnas team för alla att mäta
sig mot etc.

Så lördagen den 21/4: Då kör vi på som tänkt i enlighet med vår fleets seglingskalender och väl mött färdiga på vattnet kl. 10.00! (dessförinnan genomgång av dagen)
Mera detaljer kommer separat kring detta!

Må väl!
Med seglarhälsningar
Björn

RSS 2.0