Rapport från H-båtsförbundets styrelsemöte och på "G" lokalt

 
-Hej, allesammans!
Från senaste styrelsemötet kan jag rapportera att vi nu arbetar med en hel del inför årets SM och seglarvecka i Nynäshamn.
Det är få klassförbund som kan erbjuda två på varandra klara SM och nästa år har vi SM "nästgårds" i Lomma.
2015 års SM tänker vi planera in som ett "sötvattens-SM" i Motala som tillsammans med Sommen-teamen har aktiva fleeter.
 
Vi kommer att jaga på potentiella team inför årets SM i Nynäshamn och vi har så här långt en prognos på ca. 6 team från vår fleet, Västkusten inkl. Halmstad ca. 6 st. och Collberg inräknad i det som sålt och köpt annan H-båt igen på kort tid.
Från Sommen och Motala räknar vi med ca. 4 team, Stockholm/Södertälje/Nynäsområdet ca. 5 team, ev. en från Kalmar och några från Vänersborg gör att vi i dagsläget har styvt 20-talet möjliga team. Hjälp gärna till och propagera för det i era nätverk.
 
Ni som tänker segla VM så är vi tacksamma för om ni inte väntar till allra sista stund med anmälan och betalning inkl. inskickade dokument. Det underlättar för vår kassör och ordförandens vidare hantering gentemot arrangörerna. 
 
Jag vill också för planeringens skull få in era intresseanmälningar till vårt säsongsuppstartsträningsläger den första maj.
Som tidigare meddelats så deltager vi först vid MSS säsongsinvigning och seglar därför ut så snart vi kan därpå och kör intensiva fleetrace fram till ca. 15.30 med genomgång vid bryggan som summering av dagen.
 
Helgen den 27-28:e april kommer vi med våra båtar som varit i " vinteride" i "svinstallet" och då riggar vi och sjösätter tillsammans.
Kan kanske bli en liten " tune-up" -sväng innan lägret också...
 
Torsdagen den 2/5 är det premiär för årets Torsdagsseglingar med jaktstart. I år blir det också fler tillfällen till race på torsdagarna.
 
Lördagen den 18/5 är det upplagt för täta race i MSS Cup. Skriv in i kalendern och även här vill jag ha signal på att ni deltager.
Följ med på MSS hemsida så ser vad som gäller angående detta bl.a.
 
Nu på söndag kl. 15.00 gör vi en ny insats med våra rundningsbojar och byter ut all gammal kätting mot ny då vi fick bakläxa på den tidigare kompletterade kättingen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0