Två MSS:are på pallen i årets H-båtsriksrankingSå här glad är man när man tagit sig in på bronsplats i årets riksranking i H-båt.
Skippern, Robert Nifelt med team har varit årets runner up i vår fleet och tagit sig ett bra steg framåt
bl.a. genom den fina 7:e platsen på SM samt en stark 14:e plats som förstagångs VM-deltagare.
Genom en 4:e plats på det tuffa DM:et i vår region seglade teamet hem en pallplats på årets riksranking.
SWE 599 har under året konsoliderat ett starkt team ombord genom Mats Dahlander, världsmästare i H-båt i Jan Gustafsons team i början på 2000-talet, otaliga medaljer i IF-klassen i SM-Danska och Tyska mästerskap, deltagare i Dragon Goldcup etc. etc.
Under SM seglade också Erik Blomqvist, stark smidig skibum och normalt ingående i team Kivik. Under H-boat Worlds ingick Björn Jönsson, tidigare ingående i Jan Gustafsons team ombord och med SM-guldtecken i Folkbåt etc.
Han innehar också rollen ombord som "livmedikus" (han är utbildad naprapat) och ser till så att skippern sträcker ut lekamen före och efter racen.
"Omöjlige" Henrik Edman bärgade en fin silverplats på årets riksranking efter likaledes "omöjlige" Mikael Collberg med team. Med fantastiskt fina resultat säsongen igenom stod teamet tillsammans med team Collberg i en särklass i H-båtsklassen och dessutom fixade de också en silverpeng i Expressklassen på årets SM efter just Collberg & co.
De gör också vad de kan för att återväxten ska vara säkrad i H-båtsklassen och här gör skippern och segelmakaren Henrik Edman high five med "lättmatrosen", Hannes Edman.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0