Blänkare och push inför The Nordic H-boat Training Camp 2011 April 9-10




-Hej, allesammans!

Efter hårda vindar är det nu helt snö- och isfritt i våra farvatten och det går snabbt mot kommande seglingsmöjligheter!
 
Först av allt kan vi notera en H-båt till i vår fleet = DEN 514, en Botnia som Pelle Daun köpt och som kommer att levereras till Limhamn inom kort.
Intresset för den kommande campen ökar och vi har redan nu två intressenter utifrån som anmält sitt intresse. Det är två team från Halmstad, nämligen;
Team Bengt "Nille" Nilsson med båt under registrering som troligen SWE-578 samt vår sekreterare i det nationella H-båtsförbundet, Ludvig Bengtsson med team.
 
Från vår fleet räknar vi med 7 -8 team så här långt med bl.a teamen Nifelt, BAM (Bo Lindsjö &Co), Martin Jönsson-Lomma, team Björnligan, team Henrik Jörhov med ett vasst
fyramannateam (varav en duktig tjej ombord). Vi räknar också in vår välmeriterade "hussegelmakare" team Edman, runner up:teamet Palle Kron samt  alltid duktige "H-båtsräven" Uno Gren & co.
Vi hoppas också på medverkan från team Kivik under ledning av Erik Blomqvist som satsar på att sätta upp sitt team igen.
 
Hur ser statusen ut i Tranås och Motala, Jörgen och Anders? Kan vi räkna med team Brothers också?
Från Södertälje, Vasilij & co ... är ni "på G"?? Ni brukar ju inte banga och ni var ju med i fjol ombord på andra båtar, men kommer väl nu i eget ekipage?
Mathias, President ; kan vi locka några till från "framsidan" nu när SM:et kommer att gå i saltvatten i Varberg? Tacksam för en push den vägen via förbundets hemsida också och "one-to one" dialog...
Claus och Kyrre med team, ni är särskilt välkomna också med era teamkollegor och vi har ju satt rubriken som H-boat Nordic Training Camp.
Anders Rydlöv (blir många Anders) du kan väl pusha för detta också via dina danska kontakter.
 
Efterhand kommer mera info. på www.teambjornligan.blogg.se följ med vad som händer den vägen också och hör gärna av er direkt till mig också
per mail: [email protected]    Mobil: 076 85 30 293 om ni har några frågor eller förslag.
 
Med seglarhälsningar
Björn
team Björnligan H-båt SWE 533
för The Oresund south H-boat Fleet
 
 

Foto: Björn Olsson


Foto: Björn Olsson
 


Foto: Torgil Falck

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0