Slutstriden i H-boat World Cup närmar sig

 
Team Henrik Jörhov i SWE 559 illustrerar fighten som väntar idag...
Foto:Torgil Falck
 
 
Det finns alla förutsättningar för en riktigt spännande och avgörande sista dag på H-boat Worlds i Thisted Danmark.
DEN 559, team Stegger leder tätt före DEN 597, team Höj Jensen och några poäng efter dessa team,på tredjeplatsen efter 6 seglingar finns just nu DEN 533, team Nielsen som tidigare anförde fältet, men som hade en mindre lyckad sjätte segling . Under gårdagen genomfördes bara en segling sent under dagen.Team Edman i SWE 591 är fortfarande med i medaljstriden liksom team Collberg i SWE 600 som " lurar" där bakom.
De senare teamen ligger på plats 4 och 5 i totalen. Team Jörhov i SWE 559 har en bra trend och är definitivt på väg upp med en snygg serie och kan också slå sig in i toppstriden från sin totala sjundeplats för tillfället.På första sidan av resultatlistan har vi också team Jaensen i SWE 551 strax utanför topp-tiolistan samt team Bo Lindsjö i SWE 592 som landade en fin niondeplats i gårdagens segling och verkar vara på väg upp.Det innebär att vi har fyra danska team, lika många svenska samt ett team från Tyskland och dito från Holland på topp-tiolistan inför dagens spännande slutstrid!
Längre ner i listan kämpar de övriga svenska teamen och vi hoppas de tar med sig några bra avslutande delseglingsresultat. 
Vi har också "vår egen" MSS:are, Anders Rydlöv i DEN 470, team Korsgaard som också är hyfsat bra med och som ju inledde regattan suveränt med en " spik".
Följ länken i tidigare inlägg samt via h-boat.dk och vidare på den officiella VM-sajten inkl. Facebook.Missa inte möjligheten att " segla med" på videosändningarna som ni också når enligt ovan.
"Spelet kan börja"!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0