En riktigt fin genomkörare i Lomma

Teamet i SWE 520 med Björn Svensson & co 
 
Lomma, LBS, fixade en riktigt fin seglarfest och raceweekend tillsammans med Northloftet.
Suveräna arrangemang och proffsigt både på vattnet och i land!
Det borgar gott för vårt kommande H-Båts SM i början på juli!
Tillväxten och föryngringen i klassen är också jättekul att se och vi "gamla rävar" fick en "råsop" idag då teamet i SWE 520 med Skippern Björn Svensson med team seglade suveränt bra! Läs också på deras blogg swe 520.
Hemmaseglarna visade sig vara riktigt starka och meriterade seglaren Christer Persson i teamet "Gubbalådan" vann totalt SRS-1-klassen och var först bland H-båtarna. På topp-7 listan var det 5 H-båtar!
Nya i fleeten är teamet i SWE 602 med Kennedy Karlsson som idag i det tuffa vädret med 10-12 m/s var uppe och högg långt upp i toppen. De blir att räkna med och efter en lite tyngre dag igår så kom de mera till sin rätt idag.Team Palle Kron i SWE 552 seglade stabilt och hade en jämn serie som förde upp dem i listan totalt och gick in på en total 5:e plats och 3:e bland H-båtarna. Team Björnligan i SWE 533 seglade starkt igår inkl. en spik, men hade en tyngre dag idag och föll från en total 4:e till en total 7:e idag.
Nu är det lokala klubbseglingar i Lomma och Limhamn i veckan innan vi ses och fightas igen vid MSS Cup nästa lördag den 17/5 på Limhamn. Då blir det om  möjligt ett än mera tufft fält med toppseglarna Henrik Edman, Henrik Jörhov och Jan Gustafson också med på linjen.
Mera info hittar ni på www.lbs.nu med helgens resultat och info. inför kommande helg på www.mss.se
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0